Cijena oslikavanja izloga

Oslikavanje izloga odnosno prozora trgovine ili poslovnog prostora je idealno riješenje za isticanje Vašeg brenda i promotivne poruke prema kupcima. Iskoristite svoj izlog kao veliki oglasni prostor za efikasnu i atraktivnu metodu privlačenja kupaca, markiranja akcije i sl.

Oslikavanje izloga je vrlo jeftin i brz način uređenja vašeg prodajnog prostora s kojim ćete se istaknuti od svih drugih trgovina i izloga u blizini. PVC naljepnice na vašem izlogu poslužit će vam za isticanje vašeg lokala te da iskoristite prazan prostor za reklamu i promociju usluge ili proizvoda.

Kvalitetan dizajn može uveliko doprinijeti estetici vašeg izloga. Uz oslikavanje izloga bježimo od monotonije i privlači se pažnja potencijalnih kupaca. Oslikavanje izloga je jednostavno i funkcionalno jer se može oslikati kao trajna postava ili u funkciji privremenog oglašavanja neke akcije, promocije ili popusta.

Oslikavanje izloga je reklama koju možete doslovno preko noći aplicirati i zatim je jednostavno ukloniti zahvaljujući tome što koristimo removable naljepnice čime odljepljivanje postaje jednostavno i čisto. Izrađujemo sve vrste naljepnica tehnologijom digitalnog tiska ili izrezivanjem iz jednobojnih folija koje možete izabrati iz našeg paletara boja.

Također radimo izrezivanje logotipova i reklamnih poruka iz našeg paletara raznobojnih folija ili tisak vizuala u punom coloru na trajne PVC folije sa zaštitnom laminacijom kao i na window graphic.

Window graphic naljepnice-izlogje perforirana PVC folija na kojoj je vizual vidljiv s vanjske strane izloga, a s unutarnje strane zbog svoje perforiranosti omogućuje pogled prema van i propušta svijetlost u unutrašnjost vašeg prostora.

 

Uz oslikavanje izloga radimo i druge vrste reklama poput 3D reklame, bannere, montaže postavljanja i popravljanja reklama, oslikavanje vozila i mnoge druge.

Cijena oslikavanja izloga ovisi o željenom vizualu te odabiru pune PVC naljepnice, folije u boji ili perforirane folije. Za točnu cijenu oslikavanja izloga, obratite nam se putem maila: anula@www.anula.hr

Ukoliko i dalje nemate idejno riješenja za svoj izlog ili poslovni prostor, ne brinite i tu vam možemo pomoći s našom raznolikom bazom fotografija i slika visoke rezolucije te znanjem naših grafičkih stručnjaka napraviti ćemo za vas vizualno riješenje za oslikavanje izloga.

Svaku naljepnicu koju ćemo koristiti za oslikavanje izloga printati ćemo na stroju koji koristi boje na bazi vode i nisu štetne za zdravlje i okoliš, te ćemo iste naljepnice zaštiti dodatnom folijom odnosno laminacijom koja štiti od mehaničkih oštećenja.

Podarite nam vaše povjerenje, a mi ćemo vaš izlog pretvoriti u savršeno oslikani izlog po najboljoj za vas cijeni oslikavanja izloga.

oslikavanje-izloga-cijena