Svaki stambeni ili poslovni prostor možete urediti bez velikih troškova jer je cijena naljepnice za zid prilagođena svakom budžetu.

Cijena naljepnice za zid ovisi o ukupnoj kvadraturi površine koja će biti prekrivena naljepnicom, tako da za tekstualne poruke veličine do A3 formata cijena iznosi već od 50,00 kn.

Na cijenu ne utječe količina boje koja se nalazi na samoj naljepnici, nego cijenu naljepnice za zid određuje  njezina veličina i vrsta.

Cijena naljepnice za zid po m2 iznosi od 115,00 do 160,00 kn. Ovaj raspon cijene ovisi da li će se raditi samo izrezivanje slova, brojeva, oblika iz folija u bojama ili će se raditi print fotke, te zatim izrezivanje.

Osim dva navedena faktora: veličina i vrsta naljepnice, na cijenu naljepnice za zid utječe i količina u m2. Ukoliko uređujete kompletni stambeni ili poslovni prostor na ukupnu količinu odobravamo dodatne rabate.

Zbog razlika u cijeni naljepnica za zid, te svih navedenih faktora koji utječu na njezinu cijenu preporučamo da se sa svim upitima i željama javite putem maila na: anula@www.anula.hr ili pozivom na broj 01/7897-055.

Ukoliko nemate vlastitu fotografiju ili tekst koji želite pretvoriti u zidnu naljepnicu slobodno nam se obratite za pomoć jer imamo vlastitu bazu fotografija, a svaki tekst možemo u željenom fontu pripremiti za izradu naljepnice za zid.