Folije za prozorska stakla su naša specijalnost, a za vas idealno riješenje za spriječavanje ulaska topline, UV zaštita i zaštita od neželjnih pogleda u vaše automobile, privatne ili poslovne prostore. Vršimo profesionalno apliciranje folija za prozorska stakla svih vrsta, te brza i kvalitetna montaža na automobile, autobuse, poslovne i stambene zgrade te brodove.

 

Koristimo isključivo provjerene folije za prozorska stakla renomiranih svijetskih proizvođača kojima garantiramo kvalitetu svake naše izvršene usluge kojima smo zadobili povjerenje naših dugogodišnjih klijenata. Vršimo profesionalno apliciranje folije za prozorska stakla kvalitetnim folijama, koje se najčešće stavljaju iz estetskih razloga, ali vjerujte nam da folije daju mnogo važnije razloge o kojima bi trebali svi danas razmišljati.

 

Folija za prozorska stakla danas odbija do 78% topline čime je vaš automobil, poslovni ili privatni prostor manje zagrijan, klima nema toliku potrebu za radom te prije rashladi prostor uz manje potrošnje motora ili električne energije. Isto tako za 99% folije za zatamnjivanje stakala spriječavaju probijanje UV zraka te smanjuju neugodna blještanja sunca.

pjeskarena folija

One također učinkovito ublažuje naprezanje očiju i s tim povezane glavobolje koje uzrokuje odsjaj na zaslonima kompjutera i slično. Rezultat toga je ugodno radno okruženje koje osigurava veću produktivnost i učinkovitost. Ujedno ima i sigurnosno djelovanje jer folija za zatamnjivanje stakala aplicira se s unutarnje strane stakla te prilikom pucanja stakla, folija za prozorska stakla drži komadiće stakla za sebe te time spriječava raspršivanje stakla.

 

Kada je riječ o auto programu, tada je  ugodnost pri vožnji neprocijenjiva jer vas štiti od jakog blještanja sunca po danu te neugodna blještanja svjetala drugih vozila iza vas po noći.

 

Razvijena je i nova generacija folija za vozila koja dodatno ne zatamnjuju stakala te zadovoljavaju sve zakonski propisane uvijete za instalaciju vozača i suvozača. te folije za prozorska stakla pružaju također UV zaštitu od 99% te toplinsku do čak 45%.
Postoji širok izbor folija za prozorska stakla koje mogu estetski istaknuti eksterijer doma ili poslovne zgrade bilo da se radi o suvremenom izgledu ili uniformiranom dizajnu. Raznovrsna ponuda proizvoda folija za prozorska stakla pristaje također bilo kojoj vrsti automobila, terenskih i sportskih vozila. Postoje također nijanse koje će pružiti izgled koji želite, od lagano toniranih do tamnijih boja.
pjeskarena folija

 

Cijena folija za prozorska stakla ovisi o vrsti folije i dimenziji stakla na koje želite aplicirati foliju.
Ukoliko želite kvalitetnu i efikasnu foliju za stakla, i točnu cijenu folija za prozorska stakla, obratite nam se s povjerenje na mail: anula@www.anula.hr

 

Ukoliko i dalje nemate ideju oko odabira folije za prozorska stakala, ne brinite i tu vam možemo pomoći  znanjem naših grafičkih stručnjaka koji će napraviti za vas vizualno riješenje za apliciranje folije za staklo.

Podarite nam vaše povjerenje, a mi ćemo na vaše prozore montirati foliju za prozorska stakla po vašoj mjeri.

 

cijena oslikavanja izloga cijena oslikavanja izloga cijena oslikavanja izloga cijena oslikavanja izloga cijena oslikavanja izloga zagreb cijena oslikavanja izloga zagreb naljepnice-izlog