Želite veliku reklamu za svoj proizvod ili uslugu? Zašto ne biste napravili za svoj brend reklamu u obliku jumbo plakata.
Billboard plakati su idealno riješenje za isticanje Vašeg brenda i promotivne poruke prema kupcima. Iskoristite otvoreni prostor kao veliki oglasni prostor za efikasnu i atraktivnu metodu privlačenja kupaca, markiranja akcije i sl. Billboard plakati su vrlo jeftin i brz način oglašavanja kojim ćete se istaknuti.
Jumbo plakat poslužit će vam za isticanje vašeg lokala te da iskoristite javni prostor za reklamu i promociju usluge ili proizvoda.
Kvalitetan dizajn billboard plakata može uveliko doprinijeti estetici i privlači se pažnja potencijalnih kupaca.
Billboard plakati su jednostavni i funkcionalni jer se može postaviti kao trajna postava ili u funkciji privremenog oglašavanja neke akcije, promocije ili popusta.
Billboard plakati su reklama koju možete doslovno preko noći aplicirati i zatim je jednostavno ukloniti zahvaljujući tome što koristimo removable naljepnice čime odljepljivanje postaje jednostavno i čisto. Izrađujemo sve vrste plakata tehnologijom digitalnog tiska.
Uz billboard plakate radimo i druge vrste reklama poput 3D reklame, montaže postavljanja i popravljanja reklama, oslikavanje vozila i mnoge druge
Ukoliko i dalje nemate ideje oko izrade grafičke pripreme za vaš billboard plakat, ne brinite i tu vam mi možemo pomoći s našom raznolikom bazom visoke rezolucije i znanjem naših grafičkih stručnjaka napraviti ćemo za vas vizualno riješenje vašeg billboard plakata.
Sve billboard plakate printati ćemo na stroju koji koristi boje na bazi vode i nisu štetne za zdravlje i okoliš, te ćemo iste naljepnice zaštiti dodatnom folijom odnosno laminacijom koja štiti od mehaničkih oštećenja.
Cijena billboard plakata ovisi o dimenziji i vrsti papira.
Ukoliko želite detaljnije informacije o cijeni billboard plakata, obratite nam na mail: anula@www.anula.hr
Podarite nam vaše povjerenje, a mi ćemo vaš dizajn pretvoriti u savršeni billboard plakat