Danas u mnogim domovima možete vidjeti zidove ukrašene tapetama ili zidnim naljepnicama koje predstavljaju lijepu dekoraciju prostora. Ukoliko razmišljate o dekoriranju svog privatnog ili poslovnog prostora s kojima ćete izbjeći bijele zidove možete birati među različitim proizvodima. Jedan od odličnih proizvoda za dekoriranje su 3D naljepnice za zid.
3D naljepnice za zid su naša specijalnost, a za vas idealno riješenje kojim ćete dekorirati svoj privatni ili poslovni prostor te ga pretvoriti u mjesto beskrajne inspiracije. Ne stvaraju nam problem ni različiti oblici i veličine 3D naljepnice za zid, bilo da želite pokriti cijelu površinu zida ili samo nalijepiti manju naljepnicu koju ćemo konturno izrezati na željeni oblik.
Razveselite sebe najdražom slikom ili fotografijom i pretvorite svoj dom ili ured, pomoću 3D naljepnice za zid, u prostore u kojima ćete rado provoditi vrijeme.
Ukoliko ste osoba koja stalno voli mijenjati detalje u prostoru u kojem provodite veći dio dana, ne brinite i za to imamo riješenje jer 3D naljepnice za zid se lako skidaju s vaših zidova te je moguće zamijeniti postojeću fotografiju za novu bez da se ošteti zid.
Naravno da nismo zaboravili ni na naše najmlađe članove jer njihova beskrajno razigrana mašta je naša velika inspiracija. 3D naljepnice za zid pretvoriti će njihovu maštu u stvarnost. Svaki provedeni trenutak u sobi koja je oblijepljena 3D naljepnicom za zid pretvoriti će njihovu igru u novu pustolovinu. A kad mali pustolovi narastu, 3D naljepnice za zid sa super junacima, gusarima i vilenjacima zamijeniti će fotografije raznih nogometnih momčadi, vrhunskih sportaša ili rock bendova.
Ukoliko i dalje nemate ideje oko fotografije ili slike, ne brinite i tu vam mi možemo pomoći s našom raznolikom bazom fotografija visoke rezolucije i znanjem naših grafičkih stručnjaka napraviti ćemo za vas vizualno riješenje vašeg privatnog ili poslovnog prostora.
Svaku 3D naljepnicu za zid printati ćemo na stroju koji koristi boje na bazi vode i nisu štetne za zdravlje i okoliš, te ćemo iste naljepnice zaštiti dodatnom folijom odnosno laminacijom koja štiti od mehaničkih oštećenja.
Podarite nam vaše povjerenje, a mi ćemo vašu ideju pretvoriti u savršenu 3D naljepnicu za zid.