Cijena tiska na majice čini ga izvrsnim odabirom za poklon i sebi i drugima

Tisak na majice nikad nije bio povoljniji, a cijena mu je nerijetko isplativija od slične generičke majice u nekoj trgovini. A u cijenu tiska na majice nije uključen jedan važan faktor – razlikovat ćete se od drugih po svom novom jedinstvenom komadu odjeće.

Kad govorimo o cijeni tiska na majice, moramo napomenuti da je riječ o važnom faktoru kojeg svatko od nas uzima u obzir kad kupuje poklon za nekog. Kako većina ‘običnih’ ljudi ima ograničen budžet, količina kuna koje moramo izdvojiti za poklon uvijek je nešto što utječe na našu odluku što kupiti. Tisak na majice i cijena po kojoj ga možemo naručiti čine ga idealnim poklonom za rođendane, Božić i raznorazne prigode u kojima želimo razveseliti nekog, a pri tome ne biti do iduće plaće na kruhu i mlijeku (jer voda je skuplja).

A ono što nema cijenu je vaša dobra namjera. Majice s printom stvarno su lijep poklon jer ste se za njega malo i potrudili. Niste ušli u veledrogeriju i kupili poklon paket dezodoransa i toaletne vode nego ste se potrudili razmisliti što bi se vašem prijatelju/icu, partneru/ici ili članu obitelji moglo svidjeti. Bio to neki šaljivi natpis, majica s likom omiljenog glazbenika ili postera najdražeg filma, to su pokloni koji oduševljavaju i koje se cijeni. A tko zna, možda zauzvrat i vi dobijete nešto slično.

Cijena tiska na majice čini ga izvrsnim odabirom i za poklon samima sebi. Često nam se događa da nas oduševi neki film ili tv serija. Zašto si ne biste dali isprintati takav motiv na majicu? Vjerujte nam na riječ jer govorimo iz iskustva – dobivat ćete gomilu komplimenata.

Izraditi si možete i majicu kojom ćete iskazati, primjerice, ljubav svom rodnom gradu, omiljenom sportskom klubu, ili pak nekom svom hobiju. Volite fotografirati? Ništa lakše – na pamet nam pada 101 ideja za tisak na majicu normalne cijene.