Uz majice s tiskom po želji osmijeh je zagarantiran

Majice s tiskom po želji tu su da ispune vaše želje. Doslovno. U svakom od nas čuči jedan potencijalni nositelj (ili kupac) majice s tiskom po želji. Pa otkrijmo gdje se otprilike krije u vama.

Volite li slušati glazbu? Jeste li obožavatelj nekog filma, crtića, stripa ili tv serije? Imate li smisla za humor? Volite li biti zamijećeni kad šećete gradom? Volite li vidjeti oduševljenje na licu čovjeka kojeg ste darivali? Jeste li kum(a) na svadbi koji/a ima zadaću organizirati posljednje okupljanje prije stupanja u brak, kod nas znane kao momačke i djevojačke večeri? Ako je odgovor na ijedno od ovih pitanja ‘da’, onda smo sigurni da ste na pravom mjestu.

Majice s tiskom po želji nikad nisu bile povoljnije. Njihova je cijena danas stvarno dohvatljiva svakom džepu. Dovoljno je znati koristiti internetski pretražnik kako biste pronašli motiv koji želite isprintati na majicu (u dovoljno dobroj kvaliteti) ili neki od alata za grafičku pripremu, poput Photoshopa, kojima ga sami možete izraditi.

Idealne kao poklon, majice s tiskom po želji govore da ste se potrudili otići korak dalje od uobičajenih poklona koje uzimamo kad smo lijeni. Svatko od nas nekad je u naletu lijenosti kupio neki generički poklon paket u nekom lancu trgovina i to osobi koja zaslužuje više. Što mislite, biste li razveselili svog kuma majicom s natpisom ‘Najbolji kum u poznatom svemiru’? Ili punicu majicom ‘Kad mi punica ručak skuha, ne treba mi ni špeka ni kruha’? Bi li vam tata pustio suzu da mu poklonite majicu s vašom zajedničkom fotografijom i natpisom ‘Hvala ti što postojiš’?

Tako jednostavno, a tako zabavno i posebno. Osmijeh na licu je zagarantiran!

Sad kad smo vam dali dobru ideju, isprike nema. Udovoljit ćemo svim vašim (razumnim) željama.  Majice s tiskom po želji naša su specijalnost.