Majice s natpisima poslužit će vam da svijetu prenesete pametne i one malo manje pametne poruke

Majice s natpisima savršen su način za prenijeti vlastitu poruku svijetu. Ili se dobro zabaviti promatrajući reakcije drugih dok čitaju što na vašoj majici piše.

Zamislite scenu. Lagano šećete centrom grada. Jučer ste baš podigli majicu s natpisom koju ste dali izraditi nakon što vas je netko po stoti put pitao pitanje koje najviše mrzite. Na prsima vam piše: ‘Nemam curu’ ili ‘Nemam dečka’. Na leđima vam piše: ‘Ni ne treba mi’. Nema šanse da prođete nezamijećeno. A možda onda ubrzo majicu spremite u ormar jer više neće odgovarati stanju stvari. Sličnu majicu mogli biste i sami dati izraditi i pokloniti onom prijatelju koji više voli pivo i nogomet od romantičnih razgovora. S time da biste njemu umjesto riječi ‘Ni ne treba mi’ mogli dati isprintati broj mobitela.

Majice s natpisima mogu vam poslužiti da okolini prenesete i trunku pametnije poruke od gore navedenih. Ljubitelji knjiga, filmova, a osobito glazbe, uvijek će iz rukava izvući neki sebi omiljen citat ili stih pjesme koji će s ponosom nositi.

Maturantima su majice s natpisima osobito zanimljive i svaka generacija koja završava srednju školu može doći u TisakNaMajice kako bi izradila svoju poruku svijetu. Samo ne pretjerujte s teškim riječima, za desetak će vam godina škola biti lijepa uspomena – možda je bolje nešto u stilu: ‘Knjiga je svetinja, zato je nismo dirali!’ Ili ‘Jesam pijan, ali nisam jako, otrijeznim se pa na faks polako!’

Majice s natpisima savršeno će poslužiti organizatorima momačkih i djevojačkih večeri. Doznajte svačiji broj majice, osmislite moto pod kojim ćete se tu večer zabaviti, dajte ih isprintati i – udri brigu na veselje. Ispratite ih u bračni život kako to i zaslužuju. Majice će vam ostati kao uspomena na tu večer. Čak i ako se nećete sjećati mnogo čega drugog.