Tapete za zid, imitacija kamena, izuzetno su atraktivan način uređenja vašeg doma u rustikalnom stilu ili u modernoj kombinaciji

Iako ga često uzimamo zdravo za gotovo, kamen u Hrvatskoj stoljećima igra važnu ulogu. U stara vremena radile su se kuće i druge građevine od kamena, a mnoge od njih sačuvane su i do danas. Možemo samo pretpostaviti koliko bi se dugo održala pulska Arena da je napravljena od cigle. Jedan mit čak kaže da je znamenita Bijela kuća u Washingtonu napravljena od našeg, bračkog kamena. Klesari danas možda nemaju toliko posla, ali kamen, kao jedan od osnovnih prirodnih elemenata, i dalje se zadržao u našoj svijesti kao nešto vrijedno i kvalitetno. Tako su nastale i tapete takvog uzorka – tapete za zid, imitacija kamena.

One dolaze u više boja pa tako ‘kamen’ na njima može biti žućkaste, sive, bež boje itd. Osim što ih možemo zamisliti kao idealan dodatak u domu kojeg se uređuje u rustikalnom stilu, a pravi kamen nije dostupan kao građevinski materijal,  tapete za zid, imitacija kamena, izvrsno izgledaju u moderno minimalistički uređenim domovima. Kvalitetne tapete će iz vaših gostiju izmamiti uzdah oduševljenja, a netko bi vas lako mogao i priupitati kako ste uspjeli srušiti noseći zid od armiranog betona i zamijeniti ga kamenom. Vi samo recite: ‘Lako.’

Naravno, tapete za zid, imitacija kamena, najbolje se estetski slažu u kombinaciji s drugim prirodnim materijalima ili njihovim imitacijama, kao i s ukrasnim biljem. Vjerujemo da ćete pomoću njih s lakoćom urediti jedan dom mediteranskog ugođaja. A što je najbolje, za to vam ne treba gomila novca kojeg nemate, već malo dobrog planiranja i kreativnosti.

Kamen je materijal koji oduvijek poštujemo, koji će uvijek biti tu za nas jer smo ga dobili na dar kad smo naselili Zemlju. Odajte mu počast i razveselite se novim tapetama.