Mnogi ljubitelji dizajna interijera složit će se da su foto tapete za zidove jedna od najboljih ideja modernog doba za unutarnje uređenje stanova i kuća. Raspon mogućnosti kojima možete urediti svoj dom teško je i nabrojati.

Neki od najpopularnijih motiva koje nalazimo na ovakvim tapetama su urbani pogledi na velegradove iz zraka, šume obasjane čarobnim zrakama sunca, pogledi na spektakularne vodopade ili pak zapanjujući pejzaži tropskih plaža ili hladnih planina. Ali zapravo vas ograničavaju samo vaša mašta (a svi znamo da mašta može svašta!), kreativnost i, s tehničke strane, dostupne fotografije velike rezolucije među kojima morate pronaći upravo onakav motiv kakav vi želite i veličina zidova. Naravno, tu su već izrađene foto tapete za zidove među kojima možda pronađete onu idealnu za sebe.

Foto tapete za zidove mogu biti apstraktne i moderne ili pak retro i vintage. Na njima mogu biti razni uzorci, fotografije hrana i pića, likovi iz omiljenih crtanih filmova vaše djece, životinje, automobili, pa čak i grafiti! Naposljetku, zašto ne biste neku prostoriju modernog uređenja učinili još jedinstvenijom zahvaljujući  grafitu s nekom moćnom porukom?

Za ljubitelje unutarnjeg uređenja nešto klasičnijeg ukusa, tu su foto tapete za zidove s motivima i teksturama stare cigle, drveta, kamenog zida…

Posebna su priča 3d foto tapete za zidove koje pružaju upravo nevjerojatan osjećaj dubine. Ili vas, kad se malo opustite, ‘prenesu’ na neko drugo mjesto, daleko od briga i stresa suvremenog svijeta.

Kao motiv za foto tapete za zidove mogle bi vam se svidjeti i uličice nekog mediteranskog gradića pune cvijeća ili pak, ako ste pravi morski tip, prizor iz podmorja u kojem će vam društvo raditi šarene i prelijepe tropske ribice.

Ponuda motiva doista je velika, a, kako smo već rekli, ograničavaju vas samo vaša mašta i kreativnost. Budite posebni, budite jedinstveni, budite svoji – foto tapete za zidove idealna su prilika da se pokažete u takvom svjetlu.