Foto tapete prirode danas su naprosto zapanjujuće, a njihova je ponuda vrlo raznolika

Foto tapete i priroda savršen su spoj. Osobito u vrijeme kad vas obveze pritišću – posao, djeca, pa opet posao… Nekad zastanemo i shvatimo koliko je vremena prošlo otkako si nismo priuštili dan-dva opuštanja u prirodi. Bilo da je riječ o laganoj šetnji šumom, planinarenju ili foto šetnji uz obalu obližnje rijeke.

Foto tapete prirode izvrstan su odabir za sve ljubitelje onog što nam je podareno da u tome uživamo i sačuvamo za generacije koje dolaze. One će nam preko radnog tjedna pomoći da se opustimo kad dođemo kući. A mogu nam služiti i kao podsjetnik da se sjetimo organizirati neki obiteljski izlet u prirodu narednog vikenda.

Kad smo u prošlosti govorili o tapetama s motivom prirode, obično smo mislili na neki običan cvjetni uzorak. No, foto tapete prirode danas su naprosto zapanjujuće. Uz par sati truda neku prostoriju u svojem domu možete pretvoriti u prava vrata u naručje prirode. Jer, ponuda je stvarno raznolika: hoćete li u svoj dom ‘dovesti’ strmoglavi vodopad, miran potok, jezerce u svanuće, šumski put… ovisi o vama.

Foto tapete prirode savršene su za opuštanje. Možete li se zamisliti kako zavaljeni u fotelju čitate svog omiljenog pisca ili ispijate kavu sa svakodnevnim pogledom na slapove Krke ili zalazak sunca nad Grand Canyonom? Vjerujte nam, nema jeftinije šetnje Plitvičkim jezerima od one koju pružaju foto tapete prirode. A s nikim se nećete morati gurati da biste nešto vidjeli.

Ovdje svakako treba spomenuti i 3d efekt koji će prvo zadiviti vas, a zatim i vaše goste. Pametno postavljena 3d foto tapeta prirode u vašu će sobu unijeti osjećaj mnogo većeg prostora od tih nekoliko kvadrata. Ključna je riječ – dubina!

Pa se nemojte začuditi ako se zateknete da razmišljate hoće li nešto jesenjih listova sa šumskog poda vaše tapete propuh otpuhati do kuhinje…