3d tapete zanimljivo su, kreativno i jedinstveno rješenje za uređenje vašeg doma

3d tapete iz jedne obične, najobičnije sobe, mogu napraviti nešto poprilično nevjerojatno. O čemu se tu uopće radi? Riječ je, naime, o tapetama koje su osmišljene tako da ne izgledaju plošno već da prikazuju prizor koji izgleda trodimenzionalno; najčešće prikazuju prostor koji izgleda kao da u njega praktički možete ušetati. I to je, kao što im samo ime i kaže, njihova poanta – da visini i širini dodaju još i dubinu.

Ako upišete 3d tapete u vaš internetski pretražnik, malo je vjerojatno da se nećete oduševiti. Jer doista je izuzetno što sve ljudima pada na pamet. Pa tako neka sretna obitelj iz fotelje u dnevnoj sobi sada ima pogled iz špilje, preko morske površine, na zalazak sunca iza udaljenog otoka. Druga je svoj kauč smjestila posred pješčane plaže na tropskom otoku, a treća u središtu impresivne barokne palače. Zamislite samo – punica ili svekrva dolaze vam na nedjeljni ručak i umalo da ne padnu na stražnjicu kad uđu u dnevnu sobu, a s vaše 3d tapete puca pogled na jutarnje svitanje u šumi! Vrijedilo bi ih staviti samo zbog toga, zar ne?

Posebna su priča majstori unutarnjeg uređenja koji su se dosjetili staviti 3d tapete na strop. Što kažete na to da cijelog dana gledate u plavo nebo s nekoliko pitomih oblačaka na njemu? A pri tome ne morate slušati što za taj dan prognozira Zoran Vakula jer ni u jednom trenutku niste u opasnosti da pokisnete. Ili pak da su vam iznad glava krošnje drveća kroz koje se sramežljivo probijaju zrake sunca? A svidjela nam se i ideja o akvariju iznad vaših glava, kao i 3d tapeta koja će osigurati da od ove noći uvijek spavate pod zvijezdama.