Želite nov izgled stana ili poslovnog prostora? Unutarnje oslikavanje zidova je namijenjeno vama

Unutarnje oslikavanje zidova način je na koji svatko od nas može doći do novog izgleda doma bez velikih renovacija i uz relativno male troškove.  Jeste li ikad razmišljali o tome da svoje poslovne interijere ili dom uljepšate tapetama, naljepnicama za zidove ili slikama na platnu?

naljepnice za zid

Klasične i foto tapete posljednjih su godina jedan od najpopularnijih načina za unutarnje oslikavanje zidova. I dok ste nekad bili limitirani tapetama koje su se nudile u trgovinama i bilo je mnogo teže pronaći savršene za vaš interijer, procvat tehnologije proteklih godina omogućio vam je da iz udobnosti svog doma odaberete kakvim ćete tapetama uljepšati svoje zidove.

Kad kažemo klasične tapete mislimo na tapete s uzorcima, koji mogu biti različiti – cvjetni, geometrijski, čak i prikazivati neku teksturu poput drveta ili kamena. Obično su jako privlačne ljubiteljima vintage uređenja interijera jer prizivaju sjećanja na neka starija vremena, ali sjajno se mogu iskoristiti i u nekoj modernijoj verziji.  

oslikavanje izloga

Foto tapete su možda i najatraktivniji način za unutarnje oslikavanje zidova. One vam omogućavaju da svoj interijer pretvorite u sobu s pogledom s pedesetog kata nebodera u New Yorku ili da svakog jutra pijete kavu s vidikom idiličnog šumskog pejzaža, u kojem se sunce kroz izmaglicu probija iza drveća.

Ne zaboravimo na naljepnice, možda i najjednostavniji način za unutarnje oslikavanje zidova. Riječ je o samoljepljivim folijama u obliku slike ili teksta koji vi odabirete. Motiva je bezgranično mnogo, a u vašem print studiju lako će vam naljepnicu izrezati u kojem god to obliku želite. Sjajne su za sve prostorije u stanu, a najviše će oduševiti vaše klince.

Slike na platnu slična su priča – motiva je onoliko koliko je fotografija odgovarajuće kvalitete na internetu, ali na platnu može biti ispisan i tekst – motivacijska poruka, vaš omiljen citat i sl.

fototapeta-cijena