Bilo da je riječ o fotografiji ili nečem drugom, slike na platnu na prodaju uvijek su zanimljiv izbor

Slike na platnu desetljećima su jedan od najistaknutijih načina uređivanja interijera pa ne čudi da njihova prodaja ne jenjava. Dapače, iz godine u godinu ideje za slike na platnu sve su raznovrsnije, kreativnije i zanimljivije, dok prodaja ne pati od visokih cijena već je izuzetno povoljna.

Kada kažemo ‘slike na platnu’ i spomenemo riječ ‘prodaja‘, odmah nam na pamet padaju već izrađene slike bazirane na fotografijama, reprodukcijama ili drugim digitalnim slikama koje možemo kupiti u trgovinama. No, ne smijemo zaboraviti još jedan važan segment, a to je vlastito osmišljavanje, narudžba i kupnja slike na platnu, čija se prodaja na taj način vrši u specijaliziranim print studijima.

slika-platno

Ideja je sljedeća – umjesto već predodređenog motiva, vama se na volju ostavlja što ćete staviti na platno. Čest izbor su fotografije; ljudi vole impresivne pejzaže, cvijeće i druge motive iz prirode, obiteljske fotografije, gradske motive…

Jedan od omiljenih motiva svakako su poznate prirodne ljepote poput Plitvičkih jezera ili slapova Krke koje ste možda i sami uslikali.

Obiteljski trenuci na platnu postaju bezvremenski i odlično podsjećanje na omiljene prizore vaših života.

Možda želite ovjekovječiti svog kućnog ljubimca? A fotografije cvijeća klasičan su izbor koji nikad neće izaći iz mode.

Ako vam fotografije nisu prvi izbor, prodaja slike na platnu uključuje i bilo koje druge digitalne slike kojih se možete dokopati (u pristojnoj rezoluciji).

Bilo da je riječ o reprodukcijama slika, posterima, motivacijskim porukama, vjerskim motivima, navijačkim slikama, omiljenim glumcima i pjevačima, apstraktnim motivima koji će se odlično uklopiti u nešto modernije uređene prostore novih stanova i kuća, ureda…

Ljubitelji putovanja mogli bi se odlučiti na neki motiv iz omiljenog im mjesta koje su posjetili ili im je to san. Slike na platnu i kod nas su na prodaju, bacite oko!