Slike na platnu prodaju se povoljno, a uvijek naleti i neka akcija

Akcija, akcija, još malo pa nestalo, slike na platnu vrhunske kvalitete! Dam samo da prodam!’ Da smo na tržnici vjerojatno bismo vas privukli ovakvim uzvicima, ali, eto, u online okruženju smo pa bi bilo pomalo neobično da umjesto ovog teksta preslušavate neku audio datoteku u kojoj smo snimili nekog profesionalnog prodavača s placa kako viče da vas privuče pročitati ovaj tekst.

slika-platno

Slike na platnu savršene su za dvije stvari – uređenje vlastitog interijera te kao poklon nekome, stoga ne čudi da često upisujemo i riječ ‘akcija’ u naš Google pretražnik. Svatko od nas voli uštedjeti kad to može, ili dobiti više za jednak iznos novca. No s obzirom na to koliko su se nekad plaćale slike na platnu, danas i regularne cijene izgledaju kao akcija.

Ako ih planirate koristiti kod uređenja vlastitog doma ili pak poslovnog prostora, vrijedi znati da slike na platnu dolaze u mnogo različitih verzija. U print studiju zasigurno ćete pronaći već izrađene slike. Najčešće je riječ o lijepim pejzažima, prirodi, atraktivnim fotografijama gradova koji se mogu dobro uklopiti u vaš interijer. Redovito se prodaju po povoljnim cijenama, a često ‘naleti’ i neka akcija.

slike na platnu

S druge strane, u print studiju zasigurno će vam ponuditi i slike na platnu izrađene prema vašoj vlastitoj ideji. Osim što je važno da imate predodžbu kako bi takva slika trebala izgledati, važno je i da imate digitalni predložak iz kojeg će se izraditi, odnosno sliku u digitalnom obliku i dobroj rezoluciji. Njih možete pronaći na internetu ili među vlastitom arhivom fotografija – s vašim print studijem provjerite je li njihova kvaliteta dovoljno dobra za veličinu slike koju želite.

Ovakve slike na platnu izvrsne su za pokazati gostima vaše obiteljske fotografije, neku lijepu fotografiju cvijeća ili pak neki drugi motiv za koji mislite da će uljepšati vaš dom ili poslovni prostor.