Jeste li ikad razmišljali da slikanje na platnu postane vaš izvor dodatne zarade ili način na koji ćete ljude ‘opskrbljivati’ poklonima?

Slikanje na platnu predivan je hobi. Bilo da slikate uljanim ili akrilnim bojama, rezultati su ono što će vas ispuniti i pomoći vam da ispoljite svoju kreativnost. Pa i ako niste najbolji slikar(ica) na svijetu ne dajte da vas to obeshrabri, važno je da u svom hobiju neizmjerno uživate.

Ako ste doistaslika-platno zadovoljni svojim uracima, slike možete staviti i na zid. Na taj ćete način dobiti doista jedinstveno uređenje interijera, bilo da je riječ o vašem domu ili možda uredu.

Jedinstveno, zato jer ste ga upravo ukrasili svojim umjetničkim djelom kakvo ne postoji više nigdje u svijetu. Ima li boljeg osjećaja? Slikanje na platnu u tom je smislu doista odlična stvar.

A pazite sad što ćemo vam predložiti – jeste li ikad razmišljali da slikanje na platnu postane i vaš izvor dodatne zarade ili pak način na koji ćete svoje prijatelje i obitelj ‘opskrbljivati’ poklonima?

Naime, vjerojatno se, kao i svaki slikar amater, susrećete s manjkom vremena za rad na svojim umjetničkim djelima.

Zašto onda, kad naslikate nešto doista dobro, ne biste uz pomoć print studija izradili reprodukciju svoje slike? Angažirajte nekog da je dobro poslika i pošaljite fotografiju u studio.

Odaberite medij na koji će slika biti isprintana i to je to – imate poklon ili pak proizvod za prodaju, ovisno u kom smjeru razmišljate.

Sigurno vam se barem jednom dogodilo da se više ljudi divilo jednoj te istoj slici i da bi je rado stavili na svoj zid, a vi imate samo taj jedan primjerak. Eto, rješenje je doista jednostavno i ne zahtijeva puno truda niti vašeg dragocjenog vremena. I što je najbolje, ne morate ulagati puno novca – reprodukcije možete izrađivati prema potrebi i upitu.

slike na platnu