Prodaja postera za zid življa je nego ikad

Prodaja postera za zid u osamdesetim i devedesetim godinama bila je pravi hit. Svi oni koji su odrasli u tom razdoblju sjećaju se kakvo je to bilo uzbuđenje kada si na zid mogao staviti nekog svog idola – bilo da je riječ o DJ Bobu, Alenu Bokšiću, Michaelu Jordanu, Spice Girls-icama, Backstreet Boys-ima..

Srećom, prodaja postera za zid ni danas ne jenjava. Doduše, posteri su se pomalo modernizirali. Iako i dalje na zidovima viđamo omiljene pjevače, glumce, sportaše, danas su tu i likovi iz crtića, omiljenih video igara, ali i oni malo ‘ozbiljniji’.

Filmofili će se tako bez puno razmišljanja odlučiti za postere svojih najdražih djela sedme umjetnosti. Možda su ljubitelji klasika pa će njihov zid krasiti lik Marlona Branda kao legendarnog Kuma ili Građanina Kanea, ili nečeg modernijeg poput Gospodara prstenova, Panovog labirinta ili Viteza tame.

Prodaja postera za zid živa je i zbog onih koji su se dosjetili da bi svakodnevno mogli čitati motivacijske poruke. Svi smo mi nekad loše raspoloženi i treba nam tek par pomno odabranih riječi da nas dignu. Motivacijskim porukama ne možete promašiti. Evo ih nekoliko koje su nam se svidjele:

‘Prošlost ne možeš promijeniti, ali budućnost je u tvojim rukama’.

‘Ne možeš prijeći more ako stojiš i gledaš u njega.’

‘Dobro djelo je bolje od dobrog pričanja.’

U kombinaciji s nekim lijepim pejzažem u pozadini, one mogu biti stvarno lijepi posteri.

Ako ste kojim slučajem ljubitelji stripa, zašto ne bi ste svoje omiljene junake stavili na zid? Recimo, fanovi Alan Forda sigurno neće imati velikih problema s odabirom postera – dovoljno je prelistati bilo koji broj i pronaći neku legendarnu scenu.

Prodaja postera za zid je i dalje živa, a na vama je da takvom i ostane