Uz print slike za zid nećete zaboraviti omiljene obiteljske trenutke, najdraža putovanja…

print slike za zid

print slike za zid

Print slike za zid neizbježan su dio modernog uređenja stanova, kuća, ali i uredskih prostora.  Riječ je o vrlo fleksibilnom i estetski oku ugodnom načinu uljepšavanja interijera.

Jeste li ljubitelji prirode? Print slike za zid omogućavaju vam da u prostor koji uređujete ‘uvedete’ predivne tropske plaže, neosvojive planinske vrhunce, brze gorske rijeke, čarobne zalaske sunca…

Vjerujemo da svatko od nas ima neku zemlju svijeta koju oduvijek želi posjetiti. Ovo je možda prilika da vas slika podsjeća na to da jednog dana to putovanje i ostvarite. Možda već godinama maštate o tome kako bi bilo prošetati mondenim dijelom New Yorka ili šetnicom uz kalifornijsku plažu, dok surferi ‘jašu’ na valovima koristeći snagu prirode? Ili vas više privlači magični Island, zemlja vatre i leda? Ili pak safari izlet u Tanzaniju? Print slike za zid s lakoćom će vam prenijeti atmosferu s ovih mjesta. Pri tome upamtite – ovdje veličina ipak jest važna.

Naravno, isto vrijedi i za putovanja iz snova na kojima ste već bili – vlastite fotografije možete dati isprintati i uokviriti.

Imate li kućnog ljubimca ili ste jednostavno ljubitelji životinja? Uz print slike za zid svoju ćete strast prema najboljim čovjekovim prijateljima pokazati svima koji dođu kod vas.

Možda se odlučite i za neku obiteljsku fotografiju. U životu svakog od nas postoje trenuci koje nikad ne želimo zaboraviti. No, naš je mozak jednostavno takav da s godinama uspomene pomalo blijede, detalji se gube, a boje postaju isprane. Print slike za zid rješavaju ovaj problem na najjednostavniji mogući način – trenuci su zauvijek uhvaćeni, a boje ostaju živopisne.

Nešto za sebe u nepreglednom moru motiva pronaći će i ljubitelji knjiga, filmova, video igara, reprodukcija umjetničkih djela, apstraktnih slika, cvijeća, minimalizma…

Dobro pogledajte prostoriju oko sebe i zapitajte se: ‘Što želim svakog dana gledati na zidu?’