Ljubitelji automobila, cvijeća, prirode i drugih lijepih stvari obožavat će print na platnu

print na platnu

Print na platnu odličan je poklon za dragu vam osobu koja uživa u uređivanju interijera. Ako ste u ovom opisu prepoznali prijatelja, člana obitelji ili osobu koju svakog dana gledate u ogledalu, odlično.

Kako najlakše pamtiti omiljene obiteljske trenutke i učiniti ih stvarno nezaboravnima? Slike na platnu odlično je rješenje. Pregledajte malo svoje digitalne arhive i prisjetite se svojih najdražih fotografija, a zatim se odlučite za jednu, ili njih nekoliko, i dajte si ih izraditi. Uvijek će vam biti toplo oko srca kad ih pogledate.

Ako ste vi ili netko vaš ljubitelji cvijeća, a zalijevanje vam je zadatak koji teško ispunjavate ili ono kod vas jednostavno odbija uspijevati, print na platnu će ovaj problem riješiti. Odaberite fotografiju suncokreta, tratinčice, ruže… i uživajte u uvijek svježem cvijeću.

Ljubitelji prirode vjerojatno su se mnogo puta divili jutarnjoj rosi čije su kapljice izbliza doista zapanjujuć prizor. Kad ih majstori makro fotografije svojim fotoaparatima ‘uhvate’, print na platnu sjajan su medij za prenijeti dio te magije u vašu sobu.

Jeste li ljubitelj automobila? Pratite svaki Facebook napis Mate Rimca, a kad je otkrio svoj C_Two u Ženevi plakali ste od sreće? Ili vas ‘pale’ samo klasici iz Ferrarija i Porschea? Jurilice izgledaju izuzetno dobro na vašem zidu, pogotovo kod modernije uređenih stanova ili kuća. Gotovo da ćete osjećati kako vas zapuhuje vjetar dok zvijer na četiri kotača ‘juri’ kraj vas.

slike na platnu

Print na platnu mogu biti i razne motivacijske ili zabavne poruke. ‘Nema granica onome što možete postići, osim onih koje sami sebi postavljate’, dobra je poruka za početak dana dok pijete kavu i razmišljate o tome kakvi vas problemi danas čekaju.  A ako više volite zafrkanciju, što kažete na: ‘Život je kratak, smijte se dok još imate zube’?

Motiva je mnogo, a vremena malo. Požurite u print studio!