Fotografije na platnu s motivom Zagreba, osim za vaše interijere, idealne su i kao pokloni

Fotografije na platnu i Zagreb dva su lako spojiva pojma. Motivi glavnog grada izuzetno su zahvalni za print na platnu kojim ćete uljepšati svoj interijer.

Prošećite s nama malo gradom. Krenimo s Trga bana Jelačića. Stanite i pogledajte oko sebe. Sigurni smo da ste ugledali barem jedan prizor koji biste željeli zabilježiti fotografijom. Polako hodamo prema Kaptolu. S desne nam je strane jedna od glavnih znamenitosti Zagreba – katedrala. Sigurni smo da je lako možete zamisliti na svom zidu.

Otamo krećemo do Dolca. Kakva gužva, kakav gušt! Kumice vas nude domaćom hranom, sve je prepuno predivnog voća i povrća. Prizor za fotografiju na platnu! Preko tržnice idemo do Tkalče. Najpopularnija zagrebačka turistička ulica slika je u pokretu.  Prelazimo u Radićevu pa kroz Kamenita vrata idemo prema crkvi sv. Marka. Jedan od najpoznatijih zagrebačkih krovova upravo mami da ga otisnete kao fotografiju na platnu iz Zagreba. Spuštamo se do Štrosa, popularnog šetališta. Pogled na grad je predivan, a ništa manje atraktivna nije niti uspinjača, koja kao da vas poziva da završi na fotografiji na platnu. Dobro, dosta šetnje, idemo na kavu…

Imamo još jedan odličan prijedlog kao motiv fotografije na platnu – pogled s Medvednice na Medvedgrad te Zagreb u pozadini.

Naravno, uvijek se možete odlučiti i za neki ‘običan’ ulični prizor. Jutarnje sunce, nakon kiše, obasjava starijeg čovjeka koji baš čeka na tramvaj.  Ili pak na fotografiju na platnu s motivom vašeg omiljenog kluba iz Zagreba. A možda ste na internetu pronašli i neku staru fotografiju dobre rezolucije koju biste željeli vidjeti na svom zidu? Izbora je stvarno puno!

Fotografije na platnu, osim za vaše interijere, idealne su i kao pokloni za prvi dolazak u nečiji stan ili kuću, za Božić, rođendan, razne obljetnice…