Odluka za promo stol je odluka za jednostavnost i laku prenosivost

Promo stol u današnje je vrijeme gotovo pa nezamjenjiv za sve vas koji svoje poslove predstavljate na sajmovima, konferencijama, raznim eventima, a svoje proizvode u, recimo, velikim trgovačkim centrima.

Promo stol je lako prijenosan stol koji se sastoji od nekoliko dijelova napravljenih od laganijih materijala, koji se lako sklapaju i tako vam pojednostavnjuju život. Stariji poduzetnici vjerojatno će se prisjetiti dana kad su na sajmovima i konferencijama morali prenašati teške drvene stolove. Osobito se toga sjećaju oni koje kičma i danas od toga boli. Sad je situacija mnogo lakša – doslovno.  Promo stol možete koristiti kao mjesto za prodaju proizvoda, njihovu degustaciju, ali on može zamijeniti i, recimo, prodavaonicu karata, recepcije i sl.

promo-pult

promo-pult

Mi vam nudimo tri vrste promo stolova. Jedan od njih je promo pult. Namijenjen je unutrašnjoj i vanjskoj primjeni. Sastoji se od gornjeg reklamnog panoa, na kojeg se stavlja vaša reklama u dogovoru s print studijom, dviju šipki, stolića i unutarnje police. Sve to prenosit ćete u jednoj jedinoj torbi, što je dokaz koliko je to povoljan i jednostavan način promocije. Promo pult težak je svega 11 kilograma. Dimenzija grafike je 86x45x88 cm, a kutija je velika 14x90x92 cm.

promo stol

Zatim, imamo jedan promo stol koji je karakterističan po tome što ima blago zaobljenu prednju stranu, zbog čega izgleda vrlo elegantno. Aluminijske je konstrukcije i težak je 19 kilograma, što je još uvijek u rangu lakih i lako prenosivih. Dimenzije grafike su 198×93 cm, a kutije 16x103x70 cm.

I na kraju imamo centro desk, koji je izrađen od drveta i eloksiranog aluminija. Težak je svega 15 kilograma. Dimenzija njegovog vizuala je 93 x 93 cm, visina promo pulta je 98 cm, a veličina baze 100×45 cm.

Odluka za promo stol je odluka za jednostavnost i laku prenosivost.  

promo stol cijena