A stalak koristi se na sajmovima, konferencijama, ispred trgovina, kafića…

A stalak vrsta je reklamnog panoa koja je vrlo popularna među poduzetnicima u Hrvatskoj. Uz minimalno ulaganje, pomoću njega ćete lakše privući kupce i potencijalne klijente.

Mnogo ste puta šećući gradom ili nekim trgovačkim centrom vidjeli A stalak. Riječ je o reklamnom panou koji, kad je rasklopljen, izgleda kao slovo A. S njegove se obje strane mogu staviti reklamne grafike. Lako je prenosiv pa ga poduzetnici rado koriste ispred i unutar svojih poslovnih prostorija, kako bi kupcima i klijentima ukazali na neke akcije, pogodnosti i slično. Reklame unutar ovih stalaka mijenjaju se vrlo jednostavno, klik-klak sustavom.

A stalak koriste i oni koje posao neizostavno veže uz razne sajmove, konferencije i evente. Također vam mogu koristiti da biste potencijalnim klijentima ili poslovnim partnerima svrnuli pozornost na sebe, na svoje poduzeće ili organizaciju koju predstavljate. Kako je na, primjerice, specijaliziranim sajmovima konkurencija često dosta jaka, ovo je dobar način da se istaknete među svojim kolegama.

A stalak dolazi u veličinama od A2 do B1. Plakati koji se stavljaju u njih visoki su od šezdesetak centimetara do jednog metra.

Kako smo već rekli, koristiti ga možete gdje god vam je potrebna reklama u fizičkom obliku. Primjerice, mnogi ugostitelji ovaj će reklamni stalak postaviti ispred svog objekta i na njemu kredom ispisivati trenutne akcije i promotivne cijene, ali i lijepe i motivirajuće citate koji privlače goste.

Ovaj stalak  koriste i mnogi trgovci koji žele potencijalnim kupcima ukazati zašto bi trebali ući baš u njihovu trgovinu. Bilo da je riječ o komadima odjeće na sniženju, akcijama ‘kupiš dva, treći dobiješ besplatno’, popustu na cjelokupni asortiman ili jednostavno reklami za neki proizvod koji trgovci žele posebno istaknuti, ovaj je pano idealan za tako nešto.

Jednostavan za korištenje, uz laku promjenu reklama i prenosivost, A stalak preporučujemo svima koji su se pronašli u ovoj priči.