NAGRADNI NATJEČAJ: Osmisli fora majicu

Za sve kreativce koji u komentar našeg posta NAJkreativac, na Facebook-u ili na mail anula@www.anula.hr, s naznakom NAJkreativac, pošalju najkreativniji ili najsimpatičniji tekst ili vizual za crni Tshirt od 15. do 31.01.2018., pripremili smo nagradni natječaj u kojem mogu sudjelovati i osvojiti crni Tshrt sa svojim osmišljenim vizualom iz snova.

Kako biste sudjelovali u natječaju potrebno je u komentar našeg posta NAJkreativac, na Facebook-u ili na mail anula@www.anula.hr, s naznakom NAJkreativac, poslati najkreativniji ili najsimpatičniji tekst ili vizual za crni Tshirt te napomenuti dali muška/ženska i veličinu majice.

Najkreativniji i najsimpatičniji vizual ili tekst koji osvoji naš žiri, kojem je svaka pomoć lajka fora teksta ili vizuala u komentaru postana Facebook-u dobro došla, osvaja CRNI TSHIRT sa svojim vizualom iz snova.

Pravila natječaja

Priređivač nagradnog natječaja je A0 d.o.o., Kutnjački put 9, Zagreb.

Pravila sudjelovanja

Za sudjelovanje potrebno je u komentar našeg posta NAJkreativac, na Facebook-u ili na mail anula@www.anula.hr, s naznakom NAJkreativac, poslati najkreativniji ili najsimpatičniji tekst ili vizual za crni Tshirt te napomenuti dali muška/ženska i veličinu majice.

Natječaj traje od 15.01.2018. od 16h do 31.01.2018. do 16h. Imena dobitnika bit će objavljena 05.02.2018. u 14h na Facebook i Instagram profilu A0 printing solution te na internetskoj stranici www.anula.hr

Fond nagrada

Crni Tshirt s otisnutim odabranim vizualom ili tekstom, prema poslanoj veličini dobitnika.

Nagrada nije prenosiva, a dobitnik/ca je dužan/na javiti se u roku od 24h od objave dobitnika porukom u inbox na Facebook ili Instagram profilu / e-mailom na anula@www.anula.hr / pozivom na 095 333 1234.

Dobitnik/ca je dužan/na nagradu preuzeti u rok 7 dana (do 12.02.2018.)

Uvjeti

Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju sudionici su suglasni da dostavljeni podaci i materijali mogu biti korišteni od strane A0 d.o.o. za slanje promotivnog newslettera, SMS poruka i u druge promotivne svrhe, a bez da se za to treba tražiti bilo kakav daljnji pristanak sudionika odnosno bez naknade istom. Maloljetnici imaju pravo sudjelovati natječaju, u skladu sa zakonom. Ako je dobitnik nagrade malodobna osoba, organizator će uručiti nagradu roditelju ili staratelju, nakon uvida u isprave koje dokazuju roditeljski odnosno starateljski odnos. Nagradni natječaj može se prekinuti u slučaju nastupa okolnosti za koje organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Organizator ima pravo promijeniti pravila natječaja ukoliko smatra da za to postoji opravdani razlog. Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju sudionici prihvaćaju ova pravila.

 

REZULTATI NATJEČAJA:

Po izboru A0 žirija, glavnu nagradu (Tshirt s otiskom najkreativnijeg teksta/vizuala) osvaja Lea Bačić.

Čestitamo dobitnici i zahvaljujemo svima koji su sudjelovali i želimo im više sreće u narednim nagradnim natječajima!